Mad med Livskraft

Mad med Livskraft -ebog

Mange helt enkle færdigheder i køkkenet og viden om naturens nærende rigsom er gået delvist i glemmebogen i denne moderne verden.

Alle er kommet på arbejdsmarkedet og tro mig - jeg synes, det er fantastisk at leve i en tid, hvor kvinder og mænd har lige muligheder for at folde sig ud. Det er godt for os, men vi skal huske at holde balancen. Stadig sørge for at vor viden om, hvordan vi klarer os selv - med mad og sunde fif - fx om, at hyldebær skal koges før brug - at smørret skal smelte helt, før du pisker mel i til en opbagt sovs - blot for at nævne et par eksempler - også bliver givet videre til næste generation. Give glæden og kærligheden ved hjemmelavet mad videre. Give smagsoplevelsen ved sunde, nærende råvarer videre som en naturlig ting for vor samlede sundhedsbalance.

Egentlig skrev jeg kogebogen for mine sønner skyld. Så de altid kan gå ind og finde familiens bedste opskrifter igen den dag, de ønsker det.

Derpå gik det op for mig, at mange flere kan få glæde af den. En dag kommer den måske også på tryk, men indtil videre er den her som e-bog. Med indledende kapitelr om, hvad råvarernes livskraft og kvalitet betyder for vores sundhed.

Nyd den og velbekomme.

Køb den her
Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."